Riga Wake Park

rigas-veikparksNesen tika uzzināts par Riga Wake Park aka Rīgas Veikparks. Arī šis, kā lielākā daļa šādu veikborda parku, ir izveidots izmantojot trošu sistēmu un izmaksās daudz lētak nekā trakošana ar dēli aiz laivas. Lai nu kā paša veikparka atrašānās vietu noskaidrot neizdevās,  jo Facebook lapā norādītā adrese ir Lucavsala, Rīga un Foursquare  – Krasta iela 56. Skatoties uz karti  kaut kur pa vidu ir…

Pozītīvi ir tas, ka arī Rīdzinieki savās betona skavās varēs baudīt ko ekstrēmu un jaunu, pievērsties aktīvajai atpūtai un ekstrēmajam sportam.

Tiem, kam slinkums meklēt paskaidrojumus vārdiem veikparks, veikbords – īsi var pastāstīt – Jūs ietērpj hidrotērtpā (ja ārā ir auksti), ja nē  – pietiks ar pagājušās vasaras peldkostīmu. Tad Jums iedod ķiveri, dēli, vesti un citu aprīkojumu, visbeidzot – ir jāķeras klāt pie troses – kura jūs velk pāri ezeram, kanālam utt. uz kura ir izvietoti šķēršļi triku veidošanai. Ideja līdzīga snowošanai. Kā stāsta jauniņie, tad pirmā reize ir tā grūtākā, kamēr sajūti, kas tas tāda veikošana ir, pēc tam jau aiziet kā smērēts un var mēģināt uztaisīt kādu backflipu.

Neliels ieskats Veikparka tapšanas bildēs:

Kontaktinformācija: 28877917

Komentēt

Komentēt

WordPress.com blogs.